База Данни Картини

Фатален край! Появи се версия, свързана със смъртта на красивата Валя

krasivata-valq-300x155

Красивата Валя от Бургас е отнела живота си

Валя Иванова е сложила край на живота си, скачайки в морето. Тя се е самоубила в близост до Морската градина в град Бургас. Девойката беше обявена за издирване от полицията. Красивата Валя е изчезнала в сряда вечерта.

Оттогава никой от роднините и приятелите й не я е чувал, нито виждал. Краят на девойката е фатален. Тя е мъртва, а една от версиите за самоубийството, над която в момента работи полицията е свързана с нейния баща. Красивата Валя и Иван Иванов са имали много проблеми.

Фатален край! Появи се версия, свързана със смъртта на красивата Валя

Красивата Валя

Той се е пенсионирал на скоро. Според близки до семейството младото момиче е имало сериозни проблеми с баща си, двамата непрестанно се карали, а майката от много време не е живеела с тях. В любовен план красивата Валя е била изключително щастлива.

Тя е имала приятел, с който са имали планове скоро да вдигнат сватба и да заживеят заедно. Девойката постоянно е качвала снимки в социалната мрежа със своя любим. Той работи като полицай и се казва Валентин.

Красивата Валя е живеела в дома на баща си заедно с бъдещия си съпруг. Скандалите между тях били системни, което става ясно от разпитаните до този момент свидетели – близки и приятели на загиналото момиче, пишат от pik.bg.

The post Фатален край! Появи се версия, свързана със смъртта на красивата Валя appeared first on Правда.БГ.

Към оригиналната статия

Фатален край! Появи се версия, свързана със смъртта на красивата Валя