База Данни Картини

Случаят с изчезналото момиче изяснен, спестяват информация от медиите

2eebe7392512

Случаят с изчезването на 24-годишната Валентина Иванова от бургаският кв. „Лозово“ е изяснен в детайли, информират от МВР. Те обаче спестяват допълнителна информация по желание на близките.

Неофициално източници от разследването съобщиха, че става дума за битов спор, най-вероятно между момичето и баща й Иван Иванов. Спорът накарал момичето да извика таксиметров автомобил и да измине над 7 км. до входът на Морската градина в Бургас, където се е запътила към морето.

Предполага се, че там Валентина Иванова е сложила край на живота си, скачайки от мостика, където дълбочината достига 12 метра.

Приятелска версия

Според близки на момичето приятелки, възможна причина за самоубийство е и нейната суета. Въпреки добрият си външен вид, Валентина Иванова смятала, че е по-пълна от нормалното, поради което тичала всяка вечер в часове между 21:00 и 00:00 ч.

Те споделят, че Валентина е била лабилна през последните седмици и дори взимала успокоителни.

Случаят с изчезналото момиче изяснен, спестяват информация от медиитеПротиворечиви данни

Ден след изчезването на момичето, от МВР оповестиха, че са проверени над 40 камери в Морската градина, но Валентина не е видяна на нито една от тях. Най-малко три камери следят движението по мостика в Бургас, една от които е собственост на Община Бургас и е споделена за свободно наблюдаване в Интернет на официалният сайт.

24-годишната Валентина Иванова живее в кв. Лозово с приятелят си – Валентин Георгиев /служител на специализираното моторизирано звено към ОД на МВР „Сигма“/ и баща си Иван Иванов /пенсиониран служител на бургаската рафинерия ЛУКОйл/.

Телефонът на момичето все още дава свободно, но без никой да отговори на него.

Близки до разследването споделиха, че екипи на МВР и Гражданска защита са разположени до брега на бургаският плаж и очакват тялото на момичето да бъде изхвърлено от вълните.

 

 

Случаят с изчезналото момиче изяснен, спестяват информация от медиите