База Данни Картини

Александра от Поморие увековечена във видео (Вижте го)

aleksandra-300x222

Александра от Поморие беше почетена с видео, запечатало моменти от живота й

Александра от Поморие, която беше зверски удушена от съседка на семейството й, беше почетена с видео. В клипчето, направено от приятели на почернената й майка Ева, са включени десетки снимки на малкото момиченце, запечатало вълнуващи моменти от краткия й живот.

Александра от Поморие увековечена във видео (Вижте го)

Малката Александра от Поморие

Самата Ева Великова качи видеото в профила си във Фейсбук, за да благодари на създателите му. Почернената жена не спира да качва снимки на убитото си дете, както и на гроба му. Една от приятелките й, американка, очевидно не разбрала за трагедията, поиска да узнае какво точно се е случило с Александра от Поморие. На което Ева обясни с подробности как тяхна съседка е удушила момиченцето с найлонова торбичка.

Естествено, разказът й трогна чужденката, която успя единствено да промълви, че съжалява за ужаса, сполетял приятелката й. Ева качи и колаж със снимка на Алекс с венче на главата и кадър на гроба й, а към тях краткото и ясно „Цветница 2013 – Цветница 2014″, видяха от БЛИЦ.

Припомняме ви, че малката Александра от Поморие беше зверски убита от съседка на семейството й. Убийцата й Атанаска се разгневила на невинна забележка на детенцето и го удушила, нахлузвайки найлонов плик на главичката му.

The post Александра от Поморие увековечена във видео (Вижте го) appeared first on Разкрития.ком.

Към оригиналната статия

Александра от Поморие увековечена във видео (Вижте го)