База Данни Картини

Проговориха! Криминалисти разкриха очакванията си за Валентина Иванова от Бургас

valentina-ivanova-300x168

Криминалисти смятат, че най-вероятно Валентина Иванова е мъртва

Надеждите в семейството на Валентина Иванова от Бургас са огромни. Те не желаят да приемат, че нещо лошо се е случило с красивата Валя. Приятелят на момичето всеки ден моли своите приятели в мрежата да помогнат с каквото могат, за да се върне по-скоро у дома Валентина Иванова.

Според криминалисти обаче най-вероятно медицинската сестра е мъртва. Те смятат, че Валя е отнела живота си. Още през изминалата седмица от полицията обясниха, че не става въпрос за извършено умишлено престъпление над девойката.

Разпитани са и експерти в областта, които съобщават, че основната версия, на която се работи в момента е самоубийство. Ако Валентина Иванова се е хвърлила в морето в Бургас, тялото й няма да бъде открито в близките дни. То ще изплува от водата едва когато времето у нас се стопли.

Проговориха! Криминалисти разкриха очакванията си за Валентина Иванова от Бургас

Валентина Иванова от Бургас

Експертите допълниха още, че труповете изплуват едва при 20-градусова температура на морската вода. При такива условия телата на удавилите се хора започват да се подуват и постепенно изплуват на повърхността.

Ако температурите останат ниски е възможно тялото на Валентина Иванова да остане и години под водата. Въпреки основната версия на разследващите обаче, семейството на Валя твърдо отказва да приеме, че тя се е самоубила, пишат от blitz.bg.

The post Проговориха! Криминалисти разкриха очакванията си за Валентина Иванова от Бургас appeared first on Правда.БГ.

Към оригиналната статия

Проговориха! Криминалисти разкриха очакванията си за Валентина Иванова от Бургас