България Север

Антифриз и Сър Стенли Ройс в Габрово

стенли ройс 1

Все по-нашумяващата пловдивска група Антифриз, която вече провежда концерти с легендарни имена като Svetlio & The Legends, пристига в Габрово на 26 април (събота) за да запише клип към новата си песен, която е посветена на известния комик от града на хумора – сър Стенли Ройс.

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Във видеото ще участва и самият герой, който ще даде всичко от себе си, за да изпълни необходимата заявка за качествения краен резултат – а именно професионален видеоклип.

Събитието ще се състои от 12:00 часа, а импровизираната сценична площадка е ЖП гарата в Габрово. Участие в клипа ще може да вземе абсолютно всеки, който пожелае и присъства на посочените ден, час и място за заснемане на клипа.

Можем да бъдем горди, че млади български групи проявяват интерес към града ни, освен за концерти, но и като място, на което да заснемат официалните си клипове.

Макар и с противоречива слава, сър Стенли Ройс е станал една от емблемите на града ни в комично отношение, но именно хуморът е главната черта на всеки габровец. „Съра”, който стана известен и като „Бащата на грубия секс”, бе оценен по достойнство дори в едно от най-популярните български шоу предавания.

Всеки желаещ да се снима в клипа е поканен. Поканени са и всички медии.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730