База Данни Картини

Мистерията с хубавицата Валя се заплита още: "Мисля, че я видях, но не съм сигурен"

220_3bac13f5e0a9da076cf5c90f367551db

Мистерията с хубавицата Валя се заплита още:

Приятелят на изчезналата бургазлийка Валентина Иванова – Валентин Георгиев, е неутешим и продължава с надежда да чака известие  за следа от момичето.

„Обръщам се към всички, които са съпричастни към този случай. Когато се усъмните дали сте видели Валя някъде, да попитате за името или да се доближите до нея, за да сте сигурни. Защото получавам писма, на които пише „мисля, че я видях, но не съм сигурен“. Защото може наистина да е тя. И да се обадите в най-близкото полицейско управление”, призовава той, цитиран от Флагман.бг.

Вече осмо денонощие красивата медицинска сестра я няма. Според полицията случаят е напълно ясен. Според близките обаче – не, те я чакат да се върне.

„Още не знаем какво се случва. Но знаем едно,че Валя я няма. Благодаря на хората,които искат да помогнат!”, споделя Валентин в социалните мрежи.

Днес майката на хубавата Валентина – Пенка, също каза, че призовава МВР да работи по версия за отвличане.

В същото време източници от полицията са категорични, че става дума за самоубийство, но на този етап подробности – няма.

Мистерията е пълна, тъй като напълно запознати с огледа на моста източници казаха, че не може да се твърди, че тя е засечена на камерите там.

Към оригиналната статия

Мистерията с хубавицата Валя се заплита още: „Мисля, че я видях, но не съм сигурен“