База Данни Картини

Скандални разкрития за Мерт Мехмед

Mert-277

Мерт Мехмед е извършил друго тежко престъпление в тийнейджърските си години?

Главният заподозрян за жестокото престъпление в Джебел е 18-годишният Мерт Мехмед, който в момента е задържан. Убиецът на 24-годишната Джейлян и нейната дъщеричка е с богато криминално досие.

Преди няколко месеца той и негов приятел обрали магазин за цигари в Джебел и отмъкнали стока на стойност около 1400 лева. На двамата е наложена пробация за срок от 6 месеца, както и заплащането на глоби в размер на 235 лева, в които са начислени и разходите за водените съдебни дела от собственика на магазина.

Местни жители разказват, че Мерт Мехмед е бил задържан десетки пъти заради кражби, които е извършвал не само сам, но и с помощта на свои приятели. Твърденията, че убитата Джейлян е имала връзка с Мерт Мехмед, бяха категорично отхвърлени от най-добрата приятелка на убитата – Мерджан Байрям.

Скандални разкрития за Мерт Мехмед

Мерт Мехмед често гостувал на Джейлян

Мерт Мехмед често посещавал Джейлян в апартаменета, в който тя живеела под наем. Жилището се намира на първия етаж. Мерт учел Джейда да играе на компютъра.

18-годишният младеж имал трудно детство и израстнал само с майка си. Жители на Джебел коментират, че единствено дете в семейството и това е причината той да се държи безобразно.

Името на Мерт Мехмед се свързва и друг трагичен случай. Преди 6 години в Джебел е открито тялото на удавен приятел на убиеца на Джейлян. Във фаталния момент Мерт Мехмед е бил заедно със своя приятел, но не съобщил на полицията за случилото се.

Едва след като тялото на удавеното момче било открито, Мерт Мехмед признал, че същия ден е бил с приятеля си край реката. Според разказа на Мерт, неговият връстник е скочил във водата и се е удавил. Криминалистите подозират, че Мерт Мехмед има общо със смъртта на своя приятел, пише ПИК.

Скандални разкрития за Мерт Мехмед

The post Скандални разкрития за Мерт Мехмед appeared first on Правда.БГ.

Към оригиналната статия

Скандални разкрития за Мерт Мехмед