База Данни Картини

Ужилване! Източиха кредитната карта на Емануела

Emanuela-08-300x200

Певицата Емануела стана жертва на киберизмамници

Фолкдивата Емануела е станала жертва на измамници, източили кредитната й карта – съобщава „Уикенд”. Все пак певицата изкарала късмет, че престъпниците посегнали на сметка, в която не държала много пари, а само захранвала от време на време с някой друг лев за спешни нужди – отбелязва изданието. Хитовата изпълнителка на „Ара мюзик“ установила липсата на авоарите си миналата седмица, когато й се наложило да дръпне от картата си 120 лв. Банкоматът обаче не й пуснал кеш, като излязло съобщение за недостатъчна наличност. Това озадачило певицата, тъй като само дни преди това вкарала по сметката си 400 лв.

Ужилване! Източиха кредитната карта на Емануела

Емануела веднага телефонирала на банката си, където й направили справка, че е изтеглила цялата сума от банкомат във Варна. В посоченият ден обаче певицата била на другия край на България и изобщо не била стъпвала в Морската ни столица. Още на следващия ден изпълнителката внесла молба до банката за закриване на кредитната си карта. Вероятно дамата е била измамена, след като скимиращо устройство записало пин кода на картата й.
За обезщетение Емануела така и не помислила, тъй като мисията била обречена. „Мои познати също бяха ужилени преди време и така и не получиха никакви обезщетения от банките си” – жалва се пред изданието певицата.

Към оригиналната статия

Ужилване! Източиха кредитната карта на Емануела