България Север

Наградиха участниците в “За един по-красив и по-чист град”

снимка: Община Севлиево

снимка: Община Севлиево

Кметът на Севлиево д-р Иван Иванов и председателят на бизнес сдружение „Севлиево 21век“ Валентин Ганев връчиха благодарствени адреси на участниците в кампанията за почистване, на официална церемония миналата вечер. “Една добра и смея да твърдя много успешна инициатива, утвърдена вече като традиция, е кампанията „За един по-красив и по-чист град“. Въпреки дъждовното време, можем да се поздравим с една успешна кампания, която трябва да продължим“, каза д-р Иванов.

снимка: Община Севлиево

снимка: Община Севлиево

Поздравление към присъстващите отправи и председателят на бизнес сдружение „Севлиево 21век“: „Радостен съм, че тази година кампанията получи развитие, опитваме се всяка година да я надграждаме. Това, в което ние вярваме е, че почистването се случва не само един ден в годината, а е важно да го правим всеки ден.“

Президентът на Ротари клуб-Севлиево Богомил Петков благодари на всички, които се включиха в инициативата и призова следващата година повече хора да участват, „защото това е нашият град, нашето място, което трябва да пазим, за да се чувстваме добре“.

снимка: Община Севлиево

снимка: Община Севлиево

На награждаването присъстваха партньори на инициативата, управители на фирми, организации, директори на училища и детски градини, спортни клубове, взели участие в инициативата, както и организационният комитет на инициативата.

Тази година в кампанията се включиха 1100 човека, повече от 25 фирми, организации и сдружения; 8 училища; 10 спортни клуба; детските градини в града и много граждани. Освен за ръкавиците и чувалите, организаторите се погрижиха участниците в почистването да получат тениска с логото на кампанията. Въпреки дъждовното време, тази година бяха събрани 10 тона с боклуци. Всеки район е отбелязан със стикер или табелка, за да ни напомня да бъдем съвестни граждани и да пазим природата чиста.

снимка: Община Севлиево

снимка: Община Севлиево

Кампанията бе подобаващо закрива с рок концерт на група “NO LIMITT”.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730