База Данни Картини

Пияни роми нападнаха и пребиха двойка по време на секс, блудствали с момичето

Image_4157394_128

Цигани пребиха жестоко двама влюбени, ограбиха ги, блудстваха с момичето и опитаха да го отвлекат.

Трима изненадали младежа и девойката чисто голи в БМВ, спряно в края на Плевен около 1 ч през нощта на 19 юни. Циганите разбили прозорците на колата, промушили се през багажника, измъкнали нарочените жертви и започнали издевателствата.

След боя и гаврата момичето и момчето по чудо успели да се отскубнат от похитителите, побегнали и се скрили в къща наблизо. Стопанинът от ромски произход, който ги прютил, подал сигнал на тел. 112. Полицаите дошли незабавно и спрели атаката на 3-мата, които блъскали вратите на къщата в опит да нахлуят.

Това разказа пред медиите водещият разследването прокурор Николай Пачевски.

В ареста за постоянно са 17-годишният Христо П., който бил най-агресивен, Нено Х. и Тодор М., на 20 и 25 г. И тримата са осъждани с досиета за кражби и грабежи. За тежкото престъпление законът предвижда 3 до 10 г. затвор, рецидивистът Нено – може да получи 5 до 15 г.

Пребитият младеж, на 19 г. е приет в болница със съмнение за счупена челюст и комоцио. След преживения ужас той и гаджето му са в шок. Психическата травма е дълбока, ще остане за цял живот, каза окръжният прокурор на Плевен Иво Радев.

Влюбените българи дошли в Плевен от съседно село и след романтична вечеря се усамотили в колата за интимни ласки, прекъснати вероломно от пияните цигани. Момичето и момчето искали да предадат сами бижутата, парите и телефоните си, но били обрани насила. Плячкосаното е намерено. Циганите не са познавали двойката и са нямали мотив за посегателството, поясни шефът на плевенската полиция Йордан Каменов.

 

Източник: 24часа

Пияни роми нападнаха и пребиха двойка по време на секс, блудствали с момичето