База Данни Картини

Ученическа мъст: Даскалка осъмна с автомобил във фекалии!

kola-300x169

Учителката е в потрес от случилото се с автомобила й, не го е очаквала!

Трилър разиграли деветокласниците от професионална гимназия по фризьорство и козметика в столицата. Преподавателката им по география Светла Иванова е пострадала от тяхната ненавист. Причината не е само в поведението на учениците към нея, ами и заради нейното отношение към децата.

След като се връща от отпуск по болничен, учителката непрекъснато обижда тийнейджърите, че те са неуки, тъпи са и затова им слага непрекъснато ниски оценки. Децата обаче не са съгласни с нейните констатации и с писмо до директора на училището помолили да се назначи външен преподавател, който да ги оцени. Той обаче назначил пак същата учителка по география, която им сложила само ниски оценки.

Ученическа мъст: Даскалка осъмна с автомобил във фекалии!

Автомобилът на учителката осъмнал целия намазан с фекалии

За свое оправдание даскалицата заявила, че оценките им са напълно реални. Тя била категорична, че учениците нищо не знаят, не се интересуват от нейния предмет и демонстрират към нея само негативно отношение.

Учениците, които били в девети клас искали да имат високи оценки заради предстоящата им диплома. Разочаровани, че преподавателката им по география отново им е писала ниски оценки те решили да предприемат крути мерки.

Деветокласниците решили да действат. Първо те спаднали гумите на автомобила на учителката, след което ги намазали обилно с изпражнения. Светла Иванова подала сигнал в съответното районно управление. Две от девойките, които участвали в гаврата били стари познайници на полицията, тъй като участвали в кражби.

Според директора на професионалната гимназия Николай Младенов случаят по-скоро е преувеличен, отколкото да има пагубни последствия върху който и да е от засегнатите страни.

Ученическа мъст: Даскалка осъмна с автомобил във фекалии!

The post Ученическа мъст: Даскалка осъмна с автомобил във фекалии! appeared first on Разкрития.ком.

Към оригиналната статия

Ученическа мъст: Даскалка осъмна с автомобил във фекалии!