xOld 2, България Север

Кандидат – депутати отбелязаха 9-ти септември в Златевци и Лоза

снимка: Предизборен щаб коалиция “БСП лява България”

Водачът на листата на Коалиция “БСП лява България” в Габрово Кирил Добрев и кандидатите за народни представители Николай Григоров и Първан Димитров, се срещнаха днес с жителите на селата Златевци и Лоза, община Габрово.

Те отбелязаха заедно 70-та годишнина от 9-ти септември, като се поклониха пред паметника на загиналите в антифашистката борба.

Паметникът е реновиран от симпатизанти на БСП със средства, осигурени от общинския съвет на социалистите в Габрово.

Жителите на двете села поискаха от кандидатите за народни представители Кирил Добрев, Николай Григоров и Първан Димитров, да работят повече в подкрепа на малките населени места, които много често остават забравени.

Местните хора бяха изключително щастливи от факта, че народен представител най-после е дошъл в селото им, за да се срещне с тях.

снимка: Предизборен щаб коалиция “БСП лява България”

По-късно през деня, в Дряново, кандидатите за народни представители Кирил Добрев, Николай Григоров, Първан Димитров и Стефка Пенкова, присъстваха на отбелязването на 70-годишнината от антифашистката победа, организирано от общинските организации на БСП и Българския антифашистки съюз. Положени бяха венци и цветя на паметника на загиналите във войните дряновци, по-известен като паметника “Майка България”.

*Парламентарни избори 2014. Купуването и продаването на гласове е престъпление*

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730