База Данни Картини

Безработният Тодор Бързашки от Койнаре се самозапали пред бременната си жена

94b062c32b97cccb58bbc14d04a1eba0

30-годишният Тодор Бързашки се поля с бензин и се запали в семейната къща в град Койнаре пред брементната си жена. Със 70% изгаряния по лицето и тялото той е бил приет в реанимацията на университетската болница в Плевен, по-късно е транспортиран в „Пирогов“.

Безработният Тодор Бързашки от Койнаре се самозапали пред бременната си жена

Мъжът лумнал около 10,50 ч във вторник. Съседи видяли, че от втория етаж на къщата излизат буйни пламъци и се обадили на тел. 112. В това време човекът факла излязъл пред дома си.

„Стоеше облечен с палто. Косата му беше опърлена. Говореше, че тайните служби го преследват. Отказваше спешна лекарска помощ. До него жена му, бременна в 8-ия месец, придържаше корема си и плачеше. Това разказаха за „24 часа“ съседи, които дошли за 4-5 минути до горящата къща.

Според роднини Тодор от 2 месеца бил в тежка депресия и страдал от мания за преследване. Напоследък дори се обаждал на тел. 112, че е преследван ту от тайните служби, ту от извънземни. Не е лекуван за психическите проблеми, твърдят местни.

Тодор живее с жена си, която му довела 3 деца, и с майка си. Той е безработен, майка му е на социални помощи, съобщиха от кметството. Пожарникарите от Червен бряг загасили огъня, изпепелил 150 квадрата покрив и покъщнина, уточни плевенската полиция.

The post Безработният Тодор Бързашки от Койнаре се самозапали пред бременната си жена appeared first on zonaburgas.bg.

Към оригиналната статия

Безработният Тодор Бързашки от Койнаре се самозапали пред бременната си жена