База Данни Картини

Перверзникът от Меден рудник ще се лекува зад решетките

sin-na-general-zamesen-v-grupovo-iznasilvane-158634

Перверзникът от Меден рудник ще се лекува зад решетките

30-годишния Христо Стоянов от Меден рудник, който е обвинен в кражба и блудство, остава в ареста. Окръжният съд в Бургас не уважи жалбата му да бъде изменена наложената му мярка за неотклонение задържане под стража в полека. Все пак Стоянов ще бъде приет за лечение в затворническа болница. Именно влошеното му здравословно състояние бе причина обвиняемият да поиска домашен арест.

Оказа се обаче, че заболяванията му датират от далечен период и лечението им е възможно в Затворническата болница в София.

Стоянов стана известен в цял Бургас през лятото, когато нападна и блудства с жена пред блок в Меден рудник. Обвиняемият опипвал жертвата си, нанесъл й юмрук и я блъскал в земята. Друга жена също бе нападната и нахапана по лицето от обвиняемия.

Самият Стоянов се оплаква, че е вече е бил във въпросната болница, но там не му оказвали необходимото лечение. Той твърди, че не е извършил престъпленията, за които е обвиняем и обещава да се явява при призоваване.

Окръжен съд – Бургас намери искането за изменение на мярката за неотклонение за неоснователно и го отхвърли. Определението може да бъде обжалвано, като евентуалната жалба ще бъде разгледана от Апелативен съд – Бургас на 21.11.2014 г.

Към оригиналната статия

Перверзникът от Меден рудник ще се лекува зад решетките