България Север, Спорт

ФК “Стеф” на крачка от втора шампионска титла в АНЛ – Габрово

стеф 2013

снимка: Личен архив

ФК “Стеф” е само на крачка от втора поредна титла в Английската Неделна Лига – Габрово. След изключително интересно първенство и редица обрати, на селекцията на Павлин Колев са им необходими само две точки в оставащите два мача, за да отвори шампанското.

През пролетния полусезон за първото място се бориха няколко тима – “Стеф”, “Ястребите”, “Габинвест” и “Копакабана”, но с напредване на шампионата на финалната права останаха първите два.

И така се стигна до мача на истината, игран тази неделя, на комплекс Трендафила. В него “Стеф” се наложи с 3:1, след голове на Ивайло Илиев, Иван Лесев и Мирослав Косев, като по този начин вече е с точка пред “Ястребите” и мач по-малко от тях.

Третото място за сега е окупирано от “Габинвест”, който води с две точки пред тима на “Копакабана”. Пети е отборът на “Laziale”, а шести са момчетата от “2+2″. Седми и осми са “Експрес” и троянският “Young Stars”.

При голмайсторите убедителен лидер е Иван Лесев от “Стеф”, с 94 гола, пред Тодор Браилски от троянци, с 66 и Павел Велчев от “Копакабана”, с 58 попадения.

Тази сряда, 3 декември, ще се изиграе отложената среща “Стеф” – “Laziale”, а в неделя, 7 декември е и последният 32-и кръг, от третото издание на АНЛ – Габрово.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730