България Север

Арест за трима крадци на велосипеди

снимка: Пресцентър – МВР, Архив

снимка: Пресцентър – МВР, Архив

Трима севлиевци – 50-годишен мъж и двама 16-годишни младежи, са били уличени за извършители на взломна кражба на три велосипеда от избено помещение на ул. “Стара планина” в Севлиево, информираха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Габрово.

Престъплението е било извършено през нощта на 23-ти срещу 24-ти януари. По случая е заведена преписка, а след окомплектоване, материалите ще бъдат изпратени на Районната прокуратура в Севлиево.

Към полицейската сводка от днешния ден от пресцентъра на полицията съобщават за още едно разкрито престъпление. Неизвестно лице, след взломяване стъклото на прозорец, е било проникнало в частен имот в землището на село Млечево, откъдето била извършена кражба на сувенири – дърворезба и реплика на ловно оръжие.

На местопроизшествието е извършен оглед.  Предприети били незабавни оперативно – издирвателни мероприятия, в резултат на които за извършител на деянието бил уличен 49-годишен мъж от с. Млечево. След окомплектоване, материалите по случая ще бъдат изпратени на РП-Севлиево. По случая е започнато досъдебно производство.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730