България Север

Кметът на Севлевио боядиса пейките в парка “Казармите”

снимка: Община Севлиево

снимка: Община Севлиево

В Деня на обществената ангажираност кметът на община Севлиево Иван Иванов и неговите служители боядисаха пейките в парк “Казармите”, съобщи Мирела Ганчева от местната общинска администрация.

Тази година акцентът на кампанията бе “За един по-красив и по-чист град”, а в община Севлиево беше отворен пункт за раздаване на чували и ръкавици на всички, които пожелаха да се включат в инициативата.

снимка: Община Севлиево

снимка: Община Севлиево

“За да бъде Севлиево чист и привлекателен град, за да бъде уютно място за нас, за семействата и децата ни – всички трябва да се включат и да дадат своя принос. С днешната инициатива искаме да покажем, че с желание и малко усилие, може да стане”.

Това каза кметът д-р Иван Иванов днес, в Деня на обществена ангажираност, когато граждани, организации и фирми излязоха заедно да почистят града си. “Надявам се с тази наша инициатива паркът да бъде още по-приятно място за гражданите, които прекарват свободното си време тук”, допълни още той.

снимка: Община Севлиево

снимка: Община Севлиево

След края на акцията, в почистените и облагородени райони, кметският екип постави обозначителни табели и стикери, които гласят: “Колко е красиво, когато е чисто около нас”.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730