България Север

Диабетик се преобърна с кола по таван край Габрово

IMG_6818

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Двама души пострадаха при катастрофа вчера сутринта край Габрово. Причината – диабетичен пристъп на водача. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Габрово, по-рано днес. В колата пътували двама габровци, които за щастие след инцидента са без опасност за живота.

Около 06.30 часа шофьорът на лек автомобил „Мазда“, движейки се в посока с.Донино, изгубил контрол над превозното средство, колата излязла в дясно извън пътното платно и се преобърнала по таван. Пристигналият на място полицейски екип установил, че 36-годишен габровец, след получен диабетичен пристъп е причинил пътния инцидент.

След пристигането на екип на Спешна помощ, водачът и неговият спътник, също на 36 години, били транспортирани и настанени в габровската болница за наблюдение с диагноза леко сътресение, с порезни рани и натъртвания по цялото тяло.

По време на произшествието мъжете са използвали обезопасителни колани, уточняват от полицията. Органите на реда извършили проба за употреба на алкохол, като дрегерът отчел нулев резултат.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730