xOld 2, България Север

Стотици стиснаха ръката на Стойков и пожелаха успех на Коалиция Избирам Севлиево

Коалиция Избирам Севлиево

Коалиция Избирам Севлиево

На 25 октомври да се поздравим с кмет на община, много общински съветници и кметове на села – това си пожелаха приятели, съмишленици и симпатизанти на Йордан Стойков и екипа на Коалиция Избирам Севлиево вчера, когато се събраха край местността Червения геран на Хоталич.

„Влизаме в същинската борба, а тя няма да е лека. Но ние сме доказали, че когато ни е най-трудно, можем да се обединяваме и да работим здраво в името на добри каузи“ – това каза кандидатът за общински съветник на коалицията Момчил Кънев. „Аз ви призовавам да сме активни, да не гледаме отстрани и да не правим анализ, защото сме длъжни с достойнство да се борим за полагащото ни се място в управлението на общината“, бе апелът на Мария Цонкова – кандидат за съветник за още един мандат и сред най-активните общински съветници в сегашния.

„Вярвам, че нашата листа е печеливша“, бе лаконичен съпредседателят на групата съветници в сегашния ОбС Данаил Лалев – кандидат за следващ мандат в новата листа. Емилиян Маринов, за когото отминалия мандат бе прощъпулник в местното самоуправление, сподели, че работата в ОбС му се е сторила тежка най-вече заради това, че е станал свидетел на много продажби на общинска собственост. Николина Николова, която е за първи път в листа за съветници, сподели, че познава добре работата на общинската администрация, тъй като има 10 години стаж в Общината и разчита, че опитът ще й е от полза за активна работа в следващия ОбС.

Катя Иванова – една от най-младите в листата за съветници на Коалиция Избирам Севлиево не скри разочарованието си от управлението на общината през последните години и пожела на екипа от коалицията успех в името на Севлиево и неговите жители. Ценка Йонкова, която има дълъг опит в Общинския съвет, а по-късно в Общината като директор на дирекция и заместник кмет, бе категорична, че доброто на Севлиево трябва да е водещо във всичките действия на „Избирам Севлиево“ не само по време на предизборната надпревара, защото хората имат очаквания към екипа на коалицията.

Коалиция Избирам Севлиево

Коалиция Избирам Севлиево

А хорото, на което се хванаха кандидати и поддръжници беше най-сигурният белег за това, че в Коалиция Избирам Севлиево залагат на екипната работа в името на хората.

Коалиция Избирам Севлиево

Коалиция Избирам Севлиево

„След 1995 година Севлиево винаги е даван за пример в една или друга област. А през2011-та градът ни бе обявен за най-проспериращия в България. Три години по-късно Програма достъп до информация в своя рейтинг за прозрачността на българските общини постави Севлиево на 413 място по прозрачност в управлението. Това трябва да се промени, защото нашите съграждани заслужават открито и отговорно управление“, каза Стойков пред дошлите да му пожелаят успех в надпреварата.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730