България Север

Разсеяна шофьорка се заби в бус

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

52-годишна жена пострада при нелепа катастрофа в петък вечерта. Тя изпуснала контрол над управлявания от нея автомобил и се ударила в насрещно движещ се бус.  Произшествието станало около 21.10 часа на пътя София – Варна, в землището на с. Ряховците.

52-годишната дама от Горна Оряховица, водач на лек автомобил „Мерцедес“, пътуващ в посока София, отклонила вниманието си, навлязла в лентата за насрещно движение и се ударила в товарен автомобил „Форд Транзит“, управляван от 47-годишен мъж от Шумен.

При инцидента пострадала единствено жената, която била транспортирана и настанена за лечение в МБАЛ-Севлиево с фрактура на десния крак, за щастие без опасност за живота.

Двамата водачи били тествани за алкохол, като техническото средство отчело нулеви резултати. На местопроизшествието бил извършен оглед, а по случая е започнато досъдебно производство.

За още един пътен инцидент съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Габрово. Отново в петък около 17.10 часа, лек автомобил блъснал ул. „Шипка“ в Дряново пресичаща жена.

Установено било, че пътното произшествие възникнало между „Рено Туинго“, управляван от 45-годишен мъж от Дряново, и пресичащата отляво надясно за водача пътното платно 53-годишна жена от същия град.

Пострадалата пешеходка била настанена за лечение в МБАЛ-Габрово с луксация на дясната раменна става, без опасност за живота.

Водачът бил изпробван за алкохол, кат техническото средство отчело нулев резултат. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е започнато досъдебно производство.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730