Бизнес и Политика

Варненска фирма дари книжки и дрехи на болни деца за Коледа

Фирма „Селектид интертрейд 93“ предостави комплекти с книжки и топли дрехи старателно опаковани за всяко дете. Подаръците бяха за децата, настанени в седемте къщички от семеен тип във Варна в кварталите „Изгрев“, „Владиславово“ и „Тополи“. Те са част от кампанията „КОЛЕДАТА ТЕ ПРЕГРЪЩА“. Изненадите са подготвени от собствениците на фирмата Петя и Красимир Кръстеви, както и от персонала.

От компанията заявиха, че правят това дарение, за да могат децата да усетят духа на Коледа. Собствениците на фирмата призоваха всеки, който може да помогне и да внесе топлина в сърцето на едно болно дете в коледната нощ. Те уточниха, че подаръците трябва са подходящи– плюшени играчки, познавателни книжки, шапки, ръкавички и топли дрешки. Задължително условие е подаръците да не са употребявани и да бъдат поставени в специален плик.  Инициативата „КОЛЕДАТА ТЕ ПРЕГРЪЩА“ продължава до 20-ти декември.

Фирма „Селектид интертрейд 93“ се занимава със скандинавски дизайн и е една от водещите на пазара в света на сезонната декорация, интериора и сувенира. Асортиментът й възлиза на над 4000 артикула. Дейността на компанията е насочена към търговия на едро.