Бизнес и Политика

5 филма на 2015 година, които всеки предприемач трябвя да изгледа

За един предприемач е изключително важно да си обогатява своята бизнес култура. Именно затова Ви предлагаме няколко филма, пуснати през 2015 година, които си заслужава да бъдат изгледани.

През миналата година личността и животът на Стив Джобс станаха главна тема в два филма на Холивуд. Разнообразието от продукции обаче е голямо. Като предприемачи е хубаво да изгледате тези 5 филма от 2015 година:

Като стана въпрос за Стив Джобс, първият филм, който Ви препоръчваме, е именно за него. „Стив Джобс: мъжът в машината“ е документален филм на Алекс Гибни. Лентата отправя критичен поглед към ценностната система на Стив Джобс и как тя се отразява на отношението му сред колегите, приятелите и семейството му.

Вторият филм отново е посветен на основателя на Apple. С заглавие „Стив Джобс“ продукцията проследява трудния път на Джобс и критичните моменти, в които Стив Джобс трябва да взема решение.

Третата лента, която препоръчваме, е „Стажантът“. Главната роля във филма се пада на Робърт де Ниро, който наскоро се е пенсионирал. Той е толково отегчен от живота, че решава да стане стажант в стартъп.

Четвъртият е със заглавие  „Кофти сделка“. Комедията разказва за бизнесмен, който се играе от Винс Вон. Героят пътува за Германия, за да сключи голяма сделка. Приключението придобива по-различен привкус, когато с намесва конкуренцията.

И последният, но не по важност, филм, които си заслужава да изгледа всеки предприемач, е „По-бързи коне“. Той е документален и проследява историята на една от колите-икони – Ford Mustang.