Бизнес и Политика

Какво попитахме Google през 2015г?

Всяка година, най-популярната търсачка в света, Google, обобщава и категоризира, кои са били най-честите питания от потребители. Екипите на Google разглеждат поотделно данните за различни страни по света и правят класации топ 10 за всяка държава. Днес ще ви представим 10 от най-задаваните въпроси в Google от България.

1. Как да отслабна?

Обобщението на всички съвети, на които сме попадали през годините е яжте само ябълки или по-добре недейте, не яжте захар, правете коремни преси, правете секс, известно време не яжте въобще, закусвайте обилно, не закусвайте, не купувайте храна в шумолящи опаковки, пийте топла вода сутрин, пийте много вода, пийте слънце, не пийте алкохол, но пък виждали ли сте дебел алкохолик? И най-важното обичайте се такива каквито сте!

2. Как да забременея?

Някои от съветите за отслабването, важат и тук, особено частта „правете секс”. Особено полезно юе бъде, ако улучите правилния момент, който е едва два-три дни от месеца. Други препоръки, които биха ви помогнали са и двамата партньори да намалят и дори да спрат приема на алкохол, кофеин, тютюн и наркотични вещества. И не, не можете да отгатнете пола на детето чрез хвърляне на боб, според науката шансовете всеки път са 50/50.

3. Как да надебелея?

И ние се учудваме, но е факт, че има и такива хора. Според учените е много по-лесно да се напълнее, отколкото да се отслабне, защото организмът по-бързо възприема килограмите отгоре за новото нормално и винаги се опитва да се върне към него. Ако сте от тези 5% от хората, които имат неистовото желание да качат няколко килограма, имаме предложение за вас, отидете на почивка сам и хапвайте от всичко по много, което за простосмъртните хора е немислимо.

4. Как да гласувам?

Както е указано в бележката, изпратена ви от съответната политическа партия. Не знам защо по телевизията продължават да се мъчат да ни обясняват правилата по такъв сложен начин.

5. Какво е любовта?

Чудно е как всички родители казват, че техните деца са най-красиви. Не забелязват ли, когато те имат големи носове, радка коса или не са много умни. Същото се чудим и за влюбените. Когато обаче растем, разбираме, че всъщност има много по-важни неща е живота на човек, които може да обича.

6. Какво е селфи?

Селфи е автопортретнс снимка, която взима началото си от английската дума selfie. Терминът става популярен покрай социалните мреци, където всеки документира специални моменти от своя живот, които най-често може да заснеме единствено той. Например излежаване в леглото, нова прическа, стара прическа, коледен пуловер, нова четка за зъби и подобни значими събития.

7. Какво е Android?

Android е операционна система на Google за мобилни устройства, която е много популярна и в момента може да се намери на по-голямата част от мобилните телефони. Интересно е, че създателите на системата, кръщават всяка нова версия на Android с имена на сладкиши и десерти, като KitKat, Donut (поничка), Lollipop (близалка), JellyBean (желирана бонбонка), IceCream Sanwich (сладоледен сандвич) и други.

8. Рецепта за кекс

Препоръчваме да опитате различни рецепти за кекс и съответно да изберете най-подходящия за вас, както на вкусови качества, така и на време. Ако не уцелите с никой кекс, предлагаме морковения кекс от вица със заека.

9. Какво е swag?

Swag или swagger се използва за човек, който се движи наперено, има високо самочувствие и мисли за себе си, като за много готин тип. Има много и коя от коя по-абсурдни снимки на swag типове в социалните мрежи, но модата не прощава никому.

10. Къде е Разград?

Разград се намира в Североизточна България, на 65 км източно от Русе и на 35 км северно от Търговище. В града има музеи, художествена галерия, православен храм и джамия, а на 2 км е и археологическият резерват „Абритус“. След като вече знаете посоката, потегляйте. И без това никоя готина история не започва с „докато си седях вкъщи“.