България Север, Спорт

„Палаузово“ на бараж в Лига България

снимка: АНЛ - Габрово

снимка: АНЛ – Габрово

Много силен дебют направи тимът на „Палаузово Интер ПАУЪР“, в турнира Лига България. На терена в Ловеч, тази събота, „палаузовци“ записаха победа и загуба, като по този начин преодоляха предварителната си група и смело крачат към 1/16 финалите.

В първата си среща, габровци загубиха драматично и злощастно от силния тим на „РМР Брилянтин“ (София), с 3:4. Два гола отбеляза Детелин Станчев, а един добави Християн Стоянов. Палаузовци водеха с 3:2, само три минути преди края на срещата, но загубиха с крайното 3:4.

Във втората си среща, нашите момчета победиха „Дракон“ (Плевен), отново със същия резултат, 4:3. Точни бяха Детелин Станчев, Радослав Христов, Иво Георгиев и Христо Христов.

С тази победа, габровци се класираха на второ място в групата и спечелиха правото да играят на бараж за попадане на 1/16 финал в турнира. Той ще бъде срещу отбора на ФК „Вадиас“ (София), на 27 март от 14.00 ч., в Пловдив.

Отборът на „Палаузово ПАУЪР“ беше придружен и бурно подкрепян и от своята вярна агитка, в Ловеч. Около 50 съкварталци на играчите показаха на Ловеч и съперниците, какво е да обичаш отбора и родния си квартал. Респект и уважение към феновете и играчите на тима.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730