България Север, Общество

Подновяване на брачните клетви – на мода и в Габрово

сватба

Ако до скоро в медиите четяхме за холивудски звезди, които след години съвместен живот подновяват своите брачни клетви, то през последните години тази сватбена услуга става все по-актуална, както в страната, така и в Габрово. Все повече български двойки си организират нови церемонии 10 години след сватбата. Много семейни двойки решават да си организират и подарят това емоционално тържество, за да покажат на себе си и на своите деца, на близки и приятели, че любовта им е жива.

„Подновяването на брачните клетви е изключително положителна тенденция, защото във време на разпад на традиционните български ценности, семейството често остава единствената опора, вяра и надежда в трудното ежедневие”, коментира Даниела Пенчева от Сватбена агенция „Сватбен ден”, които имат богат опит в организирането на такива тържества.

Подновяването на брачна клетва може да бъде момент, в който не само да покажете любовта си към своята половинка в живота, а да споделите своето уважение и доверие към нея, вярата и надеждата си, че заедно сте успели и заедно продължавате.

„Щастието и късмета да имаш до себе си любим човек, с кого да споделяш радостите и трудните моменти, си заслужава да направиш и за двама ви празник, в който освен „обичам те“, да кажеш и „благодаря ти“!

Ние със съпруга ми си подарихме една незабравима емоция – като награда за себе си и знак за уважение към хората, които са били до нас и са ни подкрепяли през годините на брака ни. Прекрасно беше и това, че децата ни бяха до нас на това тържество и ние им показахме колко важно е семейството и ценностите, които то възпитава.“

Това сподели Марияна след като заедно с половинката си зарадваха близки и приятели с празнична „церемония”.

„Подновяването на брачната клетва ни даде възможност и да си организираме такъв празник, какъвто не сме имали и на самата ни сватба, и да го отпразнуваме с хората, които заслужават да бъдат до нас в този момент.

Изключително сме благодарни на Сватбена агенция „Сватбен ден“ за това, че вече и в нашия град, заедно с тяхната професионална подкрепа, превърнаха една наша идея в истински празник на семейството и любовта.“

Сватбена агенция може да бъде намерена в Габрово на ул. „Любен Каравелов“ 26 (срещу „Спортна Зала“, зад блок „Здравец“), както и на: 0887 408 222, 0886 031 737, e-mail: dida_pencheva@mail.bg.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730