xOld 2, България Север

БСП – Габрово си избра председател

снимка: БСП - Габрово

снимка: БСП – Габрово

Кристина Сидорова бе преизбрана за председател на общинската структура на БСП – Габрово. Това стана ясно след проведеното заседание на XIX отчетно-изборна конференция на социалистите в областния град. Сидорова бе номинирана от 17 партийни организации на община Габрово, а нейната кандидатура бе подкрепена с 83 гласа „За“.

снимка: БСП - Габрово

снимка: БСП – Габрово

„Благодаря за гласуваното доверие. Предстои ни много работа, за да върнем доверието на хората и да покажем, че сме алтернатива. Ще разчитам на всички членове на партийните организации, на техния ентусиазъм и воля за работа“, заяви след избора си председателят на левицата в Габрово.

снимка: БСП - Габрово

снимка: БСП – Габрово

Гости на форума, провел се в Художествена галерия „Христо Цокев“, бяха народният представител от област Габрово Кирил Добрев и членът на Изпълнителното бюро Йордан Стойков. По време на конференцията депутатът Кирил Добрев, кандидат за председател на БСП, за пръв път официално представи своята платформа и визия за бъдещето развитие на „столетницата“.

снимка: БСП - Габрово

снимка: БСП – Габрово

Социалистите гласуваха и подкрепата си за Кирил Добрев, Корнелия Нинова, Драгомир Стойнев, Илияна Йотова и Михаил Миков за председател на партията. Габровската левица излъчи свои четирима представители – Кристина Сидорова, Николай Григоров, Лена Енева и Митка Георгиева, които ще бъдат делегати на 49-я Конгрес на БСП.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730