България Север

20 години ЗАД „Армеец“

armeec_Logo_ZADУважаеми клиенти, партньори и служители,

За нас е удоволствие да Ви съобщим, че на 11 април 2016 година Застрахователно акционерно дружество „Армеец” празнува 20 години от своето създаване.

С гордост можем да заявим, че усилената ни работа през изминалото време ни донесе само и единствено развитие, постижения и все по-голям брой доволни и лоялни клиенти.

ЗАД „Армеец” се утвърди като най-динамично развиващата се компания на застрахователния пазар през последните 10-12 години. От 2012 г. насам „Армеец” неизменно е лидер с пазарен дял от над 13% в България: компанията заема първо място в Общото застраховане, както и по застраховки „Каско на МПС” и „Помощ при пътуване”.

Думите на изп. директор на ЗАД „Армеец” Цветанка Крумова най-точно обобщават гореописаното: „При наличието на световни лидери на застрахователния пазар, притежаващи традиции и ноу-хау, идеята една малка и изцяло българска компания да стане номер едно в България изглеждаше невероятна преди 10 години. Това се случи със ЗАД „Армеец“ и съм горда, че успяхме да го постигнем”.

Благодарим Ви за подкрепата – заедно с Вас доказахме своя професионализъм в застраховането.

Поемаме към новите предизвикателства с увереност и желание, защото времето е доказало, че те изграждат, развиват и ни правят по-добри.

Винаги с Вас.

Ръководството на ЗАД „Армеец”