България Север

Фестивал „По нещо за всеки“ в Габрово

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Фестивал „По нещо за всеки“ ще бъде проведен на 15 май от 16:30 ч. пред спортна зала „Орловец“ в Габрово, от ученици, преминали обучение по лидерство и толерантност в „Мечти и отбори България“.

Фестивалът се казва по този начин, защото ще има както сцена с музикални и танцови изпълнения, така и спортни и творчески дейности.

„Хора на всяка възраст и с различни интереси са добре дошли! В неделя – 15 май е международният ден на дома и семейството, за това може да доведете със себе си своите роднини и заедно да имате един незабравим ден.

Програмата ни ще включва музикален концерт, в който ще участват танцьори от танцова школа „Магия“ и изпълнители от музикална школа „Звезди в аванс“. По време на концерта всички желаещи ще могат да се запишат за участие в спортните игри. Те са забавни и съобразени с възможностите на всеки, лесни за изпълнение и разбиране.

Ще осигурим награди за тези, които са се представили най-добре, а за всички посетители на нашето събитие на площада ще има викторина с въпроси“, разкриват организаторите.

Младите лидери споделят: „Всеки може да се включи. Дали сте на 6 или на 66 години, чувствайте се поканени.“

След спортните игри и викторината всички ще можем да се насладим на невероятен танц от фолклорен ансамбъл „Сивек“. Те ще ни подготвят за неделното хоро, което ще е същата вечер от 18:00 ч. на площад „Възраждане“.

През цялото време на фестивала „По нещо за всеки“, ще бъде отворен благотворителен базар и творчески ателиета, на който можете да си вземете някое от ръчно изработените изделия, като в замяна дарите парична сума, за да подпомогнем хората от дома за настаняване на възрастни с увреждания. Цените няма да бъдат предварително определени. Щом си вземете нещо, вие решавате колко пари да дарите.

„Всички са добре дошли на нашия фестивал! Ще бъде забавно, необикновено и интересно. Също така е възможно да се срещнете с приятелите си, да отделите време за семейството си или да се запознаете с нови хора.“

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730