Спорт

Legion Run отново завладя България


Legion Run e отборно бягане до 5 км с препятствия от кал, огън, лед и бодлива тел, което се провежда в различни държави по света.

Тези спортни меропрития предлагат на участниците в тях невероятна възможност да надскочт себе си и да споделят епични моменти с приятелите, колегите или семейството.  

Това не е надпревара и не е състезание с другите. Това е чисто, стопроцентово забавление за пораснали! 

Това екстремно забавление става все по-популярно в страната и все повече от любителите на спорта и високия адреналин избират да станат част от “легионерите”. 

Красимир Веселинов и неговият отбор от близки и познати отново се включи в поредното издание на Legion Run Bulgaria.  Ето какво Краси сподели пред Екипа на Факти.бг.

Здравей Краси, как се чувстваш след като се пребори с изпитанията в Legion Run?

Усещането е невероятно – изпълнен съм с удовлетвореност, задоволство, увереност и сила, както и желание за още физическо и емоционално усъвършенстване в компанията на отбора.

Колко пъти си участвал в това спортно приключение?

За мен това беше второто участие. За първото ме запали един приятел с който играем футбол. Тази година даже желанието ми беше толкова голямо, че веднага след като пуснаха билетите, бях първия, който си закупи такъв.

Би ли пробвал отново?

Естественно. С отбора вече обсъждаме стратегията си за подготовка за следващото издание и си поставяме цели , които ще се стремим да изпълним за времето до на…