България Север

Най-добрият дийп хаус диджей идва в COCO Relax Bar

newНай-добрият и слушан диджей с международна слава, станал номер 1 в стила „дийп хаус“ (Deep house), номер 1 с най-много последователи в Youtube и многократни номинации за номер 1 на Beatport миксове, Ахмет Килик (Ahmet Kilic) идва в Габрово.

Той ще застане на 29 юли, петък, зад пулта на COCO Relax Bar (Габрово, ул. Юрий Венелин 2), а за родните почитатели на дийп хаус музиката диджеят подготвя специален сет с нови парчета.

Индивидуалният му стил и кариера го превръщат в един от най-търсените артисти не само в съседни на България страни, но и в света.

Шоуто в Габрово обещава да е още по-горещо, а неговото начало ще бъде поставено в 22.30 часа.

Ако искате да станете част от партито и забавлявате по неповторим начин, можете да направите вашите резервации на телефон: 0879 060 442.

Кой е Ахмет Килик?

Навлизането на Ахмет в музикалната индустрия започва от манията на баща му с електронното оборудване.

На 10-годишна възраст Ахмет бил толкова любопитен как електронното оборудване работи, че започнал да сглобява и разглобява някои части от електронните устройства у тях.

На 12-годишна възраст той направил своите първи стъпки в музикалната кариера, с правенето на свои ремиксове, които показали неговата страст към музиката.

През 1991 година, семейството му решило да се премести в Турция. Това се оказало и едно ново начало за живота му.

Ходил на училище в Измир, един от най-големите градове в Турция, а през следобедите Ахмет  работил в някои барове като диджей.

След завършване на образованието си през 1995 година, решил да продължи със своята професионална кариера, започвайки работа като местен DJ в най-големите клубове на Измир, „Club Marina“.

По-късно Ахмет искал да направи промяна в своя живот и продължил кариерата си в различни градове по целия свят като DJ, в успешни партита и събития.

Според сайта topdeejays.com  Ахмет станал номер 1 DJ в стила „DEEP HOUSE“, номер 1 с най-много последователи в Youtube и многократни номинации за номер 1 на Beatport миксове.

29 юли, петък
Клуб: COCO Relax Bar (Габрово, ул. Юрий Венелин 2)
Начало: 22.30 часа
Телефон за резервации: 0879 060 442.

www.djahmetkilic.com