България Север

Print That – бъдещето в печата

снимка: Print That

снимка: Print That

Концепцията на Print That се гради върху предоставянето на материали с подходящ, избран от клиента дизайн и високо качество. Чрез широката гама от продукти, желаещите могат да прехвърлят своите предпочитани графични файлове директно върху печатни материали с няколко клика.

Улесненият интерфейс на платформата позволява при готов дизайн,  клиентът сам да го наложи върху работен файл в някоя от графичните програми, с които се работи. По този начин се гарантира сигурността на това, как би изглеждал поръчаният  продукт.

С Print That се поставят високи стандарти в производството. Освен това продуктите се изработват единствено от квалифицирани и внимателни членове на екипа.

За изпълнение на поръчките, се използват главно офсетови печатни машини, а при по-малко поръчано количество и дигитални принтери. И двата вида машини използват мастила.

Екипът на Print That, Ви предлага да направете следващата стъпка към осъществяването на вашите бъдещи планове. Като за начало трябва да изберете продукт, да въведете спецификациите за него и да изпратите  файловете си (за да сте сигурни, че файлът Ви ще бъде напечатан правилно, използвайте готовите форми), като изберете начин на транспорт и плащане. След направена поръчка, екипът на Print That ще се свърже със своите клинети за потвърждение.

Повече информация можете да намерите оттук.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730