България Север, Общество

На рожден ден в габровската пожарна

снимка: БЧК - Габрово

снимка: БЧК – Габрово

През месец май 2015 г., дирекция „Български младежки Червен кръст”, при Национален съвет на БЧК, в партньорство с международна банка, обявиха национален конкурс за стипендии за творческо развитие на деца и младежи за периода на учебната 2015/2016 г. към Фонд на БМЧК за насърчаване и развитие на творческите способности на деца и младежи със специални образователни потребности и/или нисък социален статус.

Първо място в Категория „Приложно изобразително изкуство” спечели Ивелин Димитров Граматиков – ученик от СОУ „Отец Паисий” – Габрово, който спечели стипендия от 750 лв.

снимка: БЧК - Габрово

снимка: БЧК – Габрово

Ивелин печели и специална награда на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” – ваучер за отпразнуване на рождения си ден в пожарната.

В края на миналата седмица в присъствието на Директора на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Габрово комисар Георги Русинов, служители на пожарната, представители на ОС на БЧК – Габрово и доброволци на БМЧК, Ивелин Граматиков и неговото семейство отбелязаха по вълнуващ начин 14-годишнината на младия талант.

снимка: БЧК - Габрово

снимка: БЧК – Габрово

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730