Бизнес и Политика

Летим за 20 лева до морето


От 26 март 2017 г. ще може да се лети за 19.99 лв. до Варна. Дестинацията от София до морската ни столица е на нискотарифния авиопревозвач WizzAir и ще се изпълнява всеки ден във вечерните часове. „След тежкия работен ден всеки, които желае може да достигне до северното Черноморие само за 30 минути”, казаха от авиопревозвача на пресконференция, на която бяха представени още пет нови дестинации.

От 24 септември ще може да се пътува два пъти седмично до Грузия, глад Кутаиси. Възобновяват се и полетите от София до Будапеща от 1 ноември. За Коледа се разкрива и линията София Базел. Първият полет ще бъде на 23 декември. От 26 март WizzAir разкрива и линия до Катания. Цената на еднопосочния билет е 39.99 лв.

„Пазарът доста се разшири през последните години. Имахме полети до Варна през 2010 г. От тогава, може да се каже, че сме удвоили капацитета на полетите си. Смятам, че пазарът е узрял за обслужването отново на тези две дестинации (бел. ред. Варна и Будапеща)”, каза Джордж Михалопулос, търговски директор на авиокомпанията….