Спорт

Лудогорец и ПСЖ играят при 1:1 на полувремето


Отборите на Лудогорец и ПСЖ играят при 1:1 в сблъсъка помежду си от втория кръг в груповата фаза на Шампиоската лига.

Още в началите минути на срещата, която се играе на националния стадион „Васил Левски“, Върджил Мисиджан демонстрира завидна техника, след което отправи точен удар, който обаче се озова в ръцете на вратаря.

Само минута по-късно, в 5-ата, гостите от Франция отвърнаха а удара. Натанаел допусна груба грешка и това отвори отлична възможност за изстрел на Кавани. Сантиметри разделиха уругваеца от първо попадение в мрежата на Владо Стоянов.

В 13-ата минута Лудогорец организира бърза атака, която разпиля отбраната на парижани, но шутът на Анисе от 18 метра премина високо над напречната врата.

Натискът на българите обаче не закъся и

В 15-ата минута орлите направиха бърза контраатака, при която в един момент трима техни футболисти се оказаха срещу един бранител на ПСЖ, но Вандерсон сбърка при последния пас.

ГОООЛ! В 16-ата минута разградчани получиха право да изпълнят пряк свободен удар пред пеналта на ПСЖ. Зад топката застана Натанаел, който не остави шанс на Ареола и откри резултата в полза на Лудогорец.

 

Natanael Goal – Ludogorets 1-0 PSG 28.09.2016 by Football–Live

В 20-ата минута ПСЖ организира опасна атака, при която Кавани стреля, но Паломино застана на пътя на топката. След гола на Лудогорец гостите установиха контрол в цетъра на терена и опитват да наложат преса върху българския шампион.

В 24-ата минута остро це…