Бизнес и Политика

ИКЕА отваря новия си център за поръчки след седмица

След дълго очакване, ИКЕА обяви датата на откриване на новия си център за поръчки. Той ще отвори врати на 20-ти октомври в Бургас и ще бъде първият обект на компанията в Югоизточна Европа, базиран в мол. Центърът ще бъде разположен на две нива в бургаския Mall Galleria и ще се простира на 2100 кв.м.

ИКЕА ще очарова клиентите си с изцяло нов модел на пазаруване, който ще включва нови екстри, които до сега не са били предлагани в магазините на компанията, като дизайн на кухня, монтаж и потребителско финансиране.

Клиентите на новият център за поръчки, ще имат възможност да се вдъхновят от интересни и разнообразни интериорни комбинации и да получат професионални съвети от консултантите на ИКЕА.

Новият център е част от стратегията на компанията да направи продуктите си по-достъпни за всички хора в страната, като създаде нови канали за продажба.

Първият център за поръчки на ИКЕА беше открит във Варна през миналата година и той е причината за отварянето на центъра в Бургас. Обектът във Варна постигна неочаквано високи резултати, още през първата година на създаването си, отчитайки оборот от 5,7 млн. лева.

Очаква се центърът в Бургас да достигне и дори да надмине оборота на този във Варна, което да доведе до създаването да още обекти на компанията у нас.