Спорт

Стамен Белчев остава начело на ЦСКА


ЦСКА ще обяви назначение­то на Стамен Белчев за по­стоянен треньор в периода между Коледа и Нова година. Клубът все още не е съобщил новината, тъй като не се е провела среща на върха.

В рамките на седмица обаче основ­ните собственици Гриша Ган­чев, Юлиян Инджов и Христо Стоичков ще се съберат и се очаква да утвърдят решение­то за Белчев, пише „Тема спорт”. На този етап той получава кредит на дове­рие и нагласите са да започне пролетния полусезон начело на тима. Разбира се, не е изключе­на промяна в последния мо­мент, но такава е малко веро­ятна.

Ицо е в България от втор­ник насам, като ще остане по­не за една седмица. Камата трябва да снима реклама, а съ­що така иска да се види и с роднините си, преди да прове де срещата си относно ЦСКА. На нея, освен треньорският пост, ще се дискутира и цяло­стното развитие на клуба през 2017 г., а ще се приеме и отчет за свършеното дотук.

Паралелно с това се работи усърдно и по селекцията. Стойчо Стоилов и Велизар Ди­митров са под пара в послед­ните дни от годината, тъй като е време за решения за но­вите попълнения. Развитие се очаква в първите дни от 2017-а. След като стане ясно кои играчи ще бъдат привлечени, ще се реши окончателно и кои да са освободените. Планове­те на ЦСКА за зимната селек­ция включват задължително подсилване с централен за­щитник, крило и централен нападател.

В същото време стана яс­но, че червените най-вероят­н…