България Север

Кирил Добрев: Продължаваме да работим за жителите на областта!

снимка: БСП - Габрово

снимка: БСП – Габрово

Коалиция „БСП за България“ регистрира своята листа с кандидати за народни представители за 7-ми МИР. За регистрацията в Габрово пристигна лично водачът на листата и народен представител в 43-то НС Кирил Добрев.

Продължаваме работа в името на габровци – коментира Кирил Добрев. Когато за първи път дойдох в Габрово, като водач на листа казах, че за мен предизборната кампания не продължава само месец до избирането ми за народен представител, а продължава през целия мандат. Мисля, че през последните години го доказах, затова сега мога да кажа само, че продължаваме да работим за жителите на област Габрово.

снимка: БСП - Габрово

снимка: БСП – Габрово

На второ място след Кирил Добрев в листата за народни представители е местният лидер на БСП Кристина Сидорова, която е и втори мандат общински съветник. Сидорова е на 35 години, бакалавър комуникационна техника и технологии, магистър Управление на човешките ресурси.

На трето място е Станимир Стойчев – 35 години, завършил във Варна – Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред и сигурност. В момента учи „Зооинжинерство”, Занимава се със земеделие и животновъдство. Семеен с една дете.

Четвърта в листата на „БСП за България“ е Весислава Александрова-Иванова – директор на Детска градина „Светлина“ в Трявна. Семейна, майка на две дъщери. Магистър по Организация и управление на образованието и Педагогика.

снимка: БСП - Габрово

снимка: БСП – Габрово

Пети е 28-годишният юрист Трифон Панчев, който е член на Съда към Европейската федерация по лека атлетика.

Веднага след него е Първан Димитров – инженер комуникационна техника и технологии, притежава собствен бизнес, семеен с две деца.

Председателят на БСП Севлиево Петинка Михайлова е на седмо място в листата. Михайлова е магистър по „Стопанско управление и здравен мениджмънт“ и „Финанси”, общински съветник в Севлиево.

Учителят по история в Национална Априловска гимназия Пенка Петрова също става част от отбора на „БСП за България“ в Габрово и влиза под номер 8 в габровската листа.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730