Бизнес и Политика

Четвъртата MobCon Europe конференция не бива да се изпуска

Софтуерният форум MobCon Europe ще се проведе за четвърти път в София на 25 и 26 март. Събитието събира на едно място експерти по софтуер и разисква тенденциите, новите технологии и потребителските нагласи. Двата дни на конференцията ще предложат на посетителите различни изживявания. Това е най-мащабното събитие от този тип в цяла Югоизточна Европа. 

Освен, че участниците ще имат възможност да се запознаят с различни ментори и представители на компании като Google, Samsung, Mozilla, Intel и други., те ще могат да участват и в състезание за най-добър прототип на мобилно приложение. Наградата е доста стимулираща – 10 хил. евро за осъществяване на идеята.

Детето Ви има ли интерес към софтуера и програмирането? Чудесно, защото MobCon има какво да предложи и на малчуганите. В обособения детски кът, деца от 5 до 12 години могат да се запознаят с основни модели на програмиране и то поднесени по съвсем достъпен и забавен начин.

Всички желаещи могат да закупят билети за конференцията от сайта на MobCon. Билетът е на цена от 75 евро и включва кафе паузи, обяд, блуза и присъствие на партито след края на лекциите. Основни партньори на MobCon Europe са MentorMate, Paysafe, Progress, Siteground, Branch Metrics и Luxoft.