Бизнес и Политика

Lidl България стартира първата си стажантска програма

Lidl България за пръв път стартира своя платена стажантска програма. 18-месечната стажантска програма е насочена към кандидати, които вече за завършили своето висше образование или са почти в края му. Кандидатите имат шанс да започнат работа в международна компания и имат възможност да избират между отделите „Администрация и централизирани дейности”, „Логистика” и „Персонал”.

В следващите издания на програмата кандидати вероятно ще могат да избират измежду повече отдели, а компанията обещава да отвори повече стажантски места. Всеки, който би искал да се включи в програмата на Lidl може да изпрати своето CV през сайта на компанията или да го занесе на място на „Национални дни на кариерата”, които ще се провеждат на 14 и 15 март.

„Смятаме, че като работодатели ние сме длъжни да гарантираме динамична и устойчива работна среда, да се грижим за своите служители и в същото време да обогатяваме екипа си с нови способни кадри. Нашият успех се дължи на нашите служители.”, коментира Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Lidl България.