Бизнес и Политика

Високо ценим човешкия ресурс във всички длъжности


Високите изисквания на някои компании към служителите, които търсят изискват последните да притежават съвкупност от различни качества и умения. „Проактивни, с желание за развитие, готови да се подобряват, склонни да приемат и инициират промени“, казва специално за Факти.бг Венцислава Николова, директор Подбор и развитие на човешките ресурси в „Еконт Експрес”.

Какви са най-често предлаганите позиции за работа в куриерския бизнес?

Компанията е лидер на пазара за куриерски и пощенски услуги. Като такава ние сме отговорни за качеството на услугата, която предлагаме на нашите клиенти и именно по тази причина високо ценим човешкия ресурс във всички длъжности.

Ако говорим за нашите партньори и техните офиси в страната – най-често търсените позиции са за офис администратор и куриер. Работата на офис администраторите и куриерите е много интересна, тъй като те се запознават със спецификата на куриерския бизнес и ежедневно разрешават интересни ситуации.

В Управление предлаганите позиции са различни. Винаги имаме свободни места за хора, които отговарят на ценностите на Еконт – готови са да споделят и получават знание, желаят развитие и поддържат семеен дух и в работна обстановка.

Какви специфични качества трябва да притежава всеки, който иска да упражнява въпросните позиции?

Високите ни изисквания и стандарти ни подтикват да търсим кадри с няколко специфични качества и умения – проактивни, с желание за развитие, готови да се подобряват, склонн…