Бизнес и Политика

Технологии за по-чиста индустрия само на изложение „Вода София” 2017


Технологии за по-чиста индустрия ще предложат водещи български и международни компании на единственото у нас изложение за водния сектор ВОДА СОФИЯ. Форумът ще се проведе в Интер Експо Център от 4 до 6 април. По-ефективни пречиствателни станции, модерни системи за филтриране на вода спестяват разходи, време и най-важното – предпазват околната среда от замърсяване.

Повече от 40% е делът на новите компании, участващи за първи път на ВОДА СОФИЯ. Фирмите ще предложат нови и модерни идеи за по-добро управление на водния сектор у нас. Бизнесът ще намери иновативни продукти и техонологии директно от компании от Австрия, Германия, Турция, Испания, Италия, Полша, Румъния, както и от българските дилъри на едни от най-известните брандове на световния пазар.

Иновативна технология за филтриране на вода ще представи водещата компания Saint -Gobain. Керамичните мембранни филтри за предварителна подготовка на водата в обществените басейни са алтернатива на вече познатите методи с по-ниско потребление на вода и високо качество на водата.

Специализирани омекотителни станции от „Бис-Трейд” за индустрията и бита обработват сондажни води за питейни нужди и неутрализират желязо, амониеви йони, манган, нитрати. Получената вода отговаря напълно на нуждите на индустрията, предлага годна за консумация питейна вода. Филтрите за фина и груба филтрация са изключително важни за химическата и хранително-вкусовата индустрия, електроника, фармация, за бита.

Комбинираната технология за …