Бизнес и Политика

Инженерство в действие


„Аз, инженерът“ за четвърта поредна година надхвърли рамките на традиционния кариерен форум и се превърна в кауза за реализация на младите инженери в България.

Инициативата намери много последователи и приятели, които откриха своето вдъхновение и призвание в инженерството.

Студенти, млади професионалисти и ученици са сред аудиторията на форума, за които „инженер“ не е просто професия, а призвание.

„Инженерство в действие“

е мотото на тазгодишното издание, което ще се проведе на 6 април в зала 5 на Интер Експо Център.

От 10 до 18 часа посетителите на форума ще имат възможност да се запознаят с дейностите и технологичните разработки на водещи български компании. Ще могат да се потопят във вдъхновяващи презентации на млади инженери, за които професията е призвание. Да чуят от практици какви са „Качествата, които могат да помогнат на един инженер за това да бъде по-успешен в това, което прави“. Да се включат в работилници, създадени с цел да дадат възможност да се докоснат до иновациите и да запалят въображението им.

Въздействаща програма

Работилници, дискусии, състезания и награждаване на победителите от BEST Engineering Week’17 са част от програмата на „Аз,инженерът“.

За поредна година Робо Лига България ще бъде част от „Аз, инженерът“. Инициативата събира ученици, студенти и професионалисти ентусиасти от техническите училища и университети от цялата страна. Категориите в съст…