Бизнес и Политика

ВОДА СОФИЯ събира иновациите във водния сектор на едно място от 4 до 6 април в ИЕЦ


Най-новите технологии за ултра чиста вода в дома и индустрията ще бъдат показани на 11-ото издание на международно изложение ВОДА СОФИЯ от 4 до 6 април в Интер Експо Център. Над 50 фирми, представители и дистрибутори на световни производители, показват изключителни възможности за пестене на водата и опазване на водните ресурси. Бизнесът ще открие най-добрите продукти директно от производители в бранша от Австрия, Германия, Италия, Испания, Полша, Румъния, Турция. Повече от 40% е делът на новите компании, участващи в изложението тази година.

Най-важните теми за бизнеса

На 4 април ще се проведе 9-ата международна конференция за водния сектор БУЛАКВА на тема „Синя кръгова икономика”. Сред акцентите ще бъде напредъкът по проектите, изпълнявани по оперативна програма „Околна среда 2014-2020“.

Бизнесът поставя темата за екологичния мениджмънт и икономичното ползване на водните ресурси. Ще се дискутират добри практики в контекста на кръговата икономика.

На 5 април ще бъде представена технология за безизкопна рехабилитация на канализации. Ще бъдат обсъдени предимства и ползи при изграждане на комбинирани пречиствателни станции за третиране на промишлени отпадъчни води от два обекта. Чиста вода във всеки дом може да се постигне с новите петстепенни ефективни филтриращи системи за пречистване на вода в домашни условия.

Повече за съпътстващата програма ще научите на: http://bulcontrola.com/bg/attending-program

Най-новите екологични решения

На…