България Север, Общество

Ивелина Петрова: Нека всяка книжка отваря нов прозорец към света!

снимка: Областна администрация – Габрово

Детските книжки, получени от кампанията на Заместник – областния управител вече са при децата от SOS Детски селища – Трявна. „Нека всяка книжка отваря нов прозорец към света“, пожела Ивелина Петрова, която беше инициатор за събирането на книжки, по повод Международния ден на детската книга.

снимка: Областна администрация – Габрово

От своя страна Областният управител Иванка Баева пожела на децата от SOS Детски селища смело да мечтаят, да учат много и да следват доброто. Малчуганите веднага избраха по една книжка от получените, която им направи най-голяма впечатление. Те благодариха за жеста и отбелязаха, че с най-голямо желание ще четат от тях.

снимка: Областна администрация – Габрово

Директорът на селището запозна ръководството на Областната администрация – Габрово с дейностите, които осъществяват. Показа как изглежда къща за настаняване в Детското селище и обясни, че израствайки децата там, получават стандарт, към който се стремят и в последствие, а техните ръководители ги насочват, за да го постигнат и всеки ден си говорят, че най-важното за това да се случи е образованието.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730