Бизнес и Политика

Продай си ненужните машини в BBMS.bg

Знаете ли, че само 1 на всички 10 фирми успяват да се задържат на пазара през първите няколко години от старта си? Това е изключително малък процент. Разбира се, никой не бива да спира да опитва, но пък има един въпрос, който е много важен, когато фирмата не успее да се пребори с конкуренцията.

Обикновено в една голяма компания се вливат доста средства, а в случай на фалит много от тях не се възвръщат. Например, какво да правим с машините, за които сме дали много пари. Съоръженията са едно от нещата, които струват най-много пари на бизнеса.

В случай, че искате да продадете останалите Ви машини, можете да го направите в BBMS.bg. Това е български портал, който предлага възможност за публикуване на обяви за продажба, покупка, отдаване под наем или обявяване на търг на различни машини и съоръжения, независимо от тяхната функция.

В портала публикуват, както частни лица, така и различни дружества. Продажбата на оборудването през портала е добър вариант за възвръщане на част от направената инвестиция. Ползването на платформата е абсолютно безплатно.