Спорт

Отново плашат Ули Хьонес със затвор


Правосъдният министър на германската провинция Северен Рейн-Вестфалия Томас Кучати заплаши президента на Байерн Ули Хьонес с нов затвор заради негова поява и изказване в Лихтенщайн, съобщава „Билд”.

„Когато по-рано бях в Бремен, хората ме обиждаха половин час. Заболя ме от това. Сега наскоро пак бях там и 500 фена искаха селфи с мен. Тогава разбрах, че беше тотално правилно да приема присъдата си. Аз съм единственият германец, който е направил самопризнания и въпреки това е бил в затвора. Оправдателна присъда би била нормална в такъв случай, но аз загубих в тази игра с медиите”, сподели 65-годишният нос на баварците по време на събитието „Среща на президентите” в Лихтенщайн.

„Изглежда 21 месеца в баварски луксозен затвор с отпуски в края на седмиците и престой в хубава клиника на езерото Щарнбергер не са оказали нужният ефект. В рая на данъците Лихтенщайн той се шегува с всички честни данъкоплатци. Той трябва да бъде много внимателен, защото е на свобода условно и при такива условия нещата може да се преразгледат”, заплаши Тимас Кучати президента на баварците….