Бизнес и Политика

Няколко нови приложения, с които смартфонът ти трябва да се сдобие веднага

Представяме Ви няколко приложения, които ни привлякоха вниманието.

Memrise
Това е платформа, която улеснява ученето на някакъв език. Тя комбинира различни техники за запаметяване, а упражненията с новонаученото е във формата на игри. Приложението се ползва от милиони хора по света. Поддържаните езици са френски, датски, руски, испански, китайски, италиански, полски, шведски, норвежки, арабски, турски и много други. Приложението спечели и приз за най-добро приложение на Android за миналата година. Достъпно е и за iOS.

infltr
Това е приложение за фотографи. Чрез него ще имате достъп до огромен набор от филтри. Всъщност изборът е повече от огромен – над 7 млн. различни опции. Разбира се, потребителят има и набор от различни инструменти за подобряване и редактиране на снимката. Приложението е достъпно само за iOS.

Poweramp
Това е приложение за всички, които не могат да си представят живота без музика. Плейърът изчиства звука на песните, слива различни музикални плейлисти без да ги накъсва и позволява да настроите звука, както Ви харесва. Приложението струва 4 лв. и е достъпно за Android. Има и безплатен тестов период от 15 дни, а ако си го купите ще получите всички ъпдейти и нови функции.