Интериор

Модерен проект на апартамент показва лукс, комфорт и микс от стилове

Когато създаването на интериор се превърне в нещо повече от избор на цветове, мебели и предположение за подреждането им, тогава и резултатите са повече от просто приятен на пръв поглед дом. Често подобни резултати са трудни за постигне без намесата на интериорен дизайнер, а дори и да бъде нает такъв, то той трябва да е първокласен професионалист, за да успее да създаде интериора на вашите мечти.

В проекта, който ще видим днес е вложено много старание, креативност и професионализъм, а резултатите са повече от задоволителни. Този интериор е проектиран, така че да предизвиква емоция и да доставят удоволствие на своите собственици, като едновременно с това е удобен, функционален и логичен.

В интериорният проект перфектно са комбинирни различни стилове и епохи на дизайна – от класицизма до минимализъма. Всяка зона се намира на границата на различни стилове, като в същото време е налице една лесно доловима хармония, която създава истинска лекота във въздействието на интериора. Смесването на декоративни елементи, материали и похвати създава уникална атмосфера, която трудно би оставила някой равнодушен.

Класически, модерен, минималистичен и индустриален стил сякаш се борят за надмощие във всеки аспект от интериора. Всеки от стиловете е успял да намери точното си място в това пространство, образувайки впечатляваща картина. Интересно е как са създадени плавни преходи между тези на пръв поглед противоположни стилове, а плътните цветове, подходящото осветление и внимателния избор на текстил кара мястото да се усеща като арт галерия.

Стаите са просторни и светли. Всекидневната дели едно общо пространство с кухнята и трапезарията, като за разделител служат различните материали, с които е покрит пода. Благодарение на плътните завеси, удобния диван, големия бял екран, който се спуска от тавана и професионалните проектор и озвучителна система, всекидневната лесно се превръща в домашно кино.

Обърнете внимание как едната от двете тераси е превърната в място за релакс. Създадена е удобна мебел, която позволява пълен комфорт за пушене на наргиле, гледане на телевизия или просто релаксиране на фона на спокойна музика.