България Север, Общество

Благотворителен базар за Мариянна

Благотворителен базар за Мариянна Цакова от Габрово, бореща се с коварната болест рак на черния дроб, набира от днес средства за лечението й. Млада жена e майка на 3 прекрасни деца и днес е изправена пред тежка битка със заболяването.

Лекарите в България са безсилни, затова има нужда от спешно лечение в чужбина, но трябва да се действа бързо, защото то трябва да започне до 2 седмици. Обявената първоначална сума е 30 000 евро, сума непосилна за семейството, но не и за нас – хората с големи сърца, които не веднъж сме доказавали на какво сме способни, когато се обединим.

Повече информация за състоянието на Мариянна и прогреса на кампанията може да намерите на страницата „Да помогнем на Мариянна“.  В тази група се провежда благотворителният базар, в нейна подкрепа.

Всеки от участниците може да предложи нещо свое на търг и на фиксирана цена. След като спечелилият преведе парите по дарителската сметка (може да бъде направено в офис на Еконт) и публикува платежно, продавачът и купувачът могат да преминат към уточняване на доставката.

Условие за провеждане на търг:
Обявява се начало и край на търга, както и начална цена. Обикновено 24 часа е добра времева рамка.

Как да заплатим?
Купувачът превежда съответната сума по дарителската сметка:

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:
УНИКРЕДИТ БУЛБАНК
BIC UNCRBGSF
IBAN BG05UNCR70001522967589
ТИТУЛЯР: МАРИЯННА СТЕФЧОВА ЦАКОВА

Това може да бъде направено както чрез банков превод, така и чрез превод по сметка в Еконт, като в Еконт таксите са по-ниски.  

Публикуването на платежно е задължително, за да се избегнат злоупотреби.

„Добавяйте ваши приятели и познати, които смятате, че биха искали да се включат.“