Бизнес и Политика

Идео – популяризиране на Вашия бизнес в интернет

Идео е българска компания, която оперира в интернет. Компанията управлява, както български, така и чуждестранни проекти, а портфолиото й е огромно. Главната дейност на Идео е управление на бизнес в интернет пространството.

В услугите на компанията влизат, както създаване на сайтове и тяхната поддръжка, така и управление на страници в социалните мрежи, създаване на позитивна репутация в интернет пространството и популяризиране на бизнеса.

Опитът на Идео вече е огромен. Компанята управлява проектите на няколко големи компании в България. Екипът е млад и креативен, а идеите им са неизчерпаеми.
Компанията може да Ви предложи няколко месечни пакета на конкурентни цени, предлагащи разнообразни услуги.

Увереното присъствие на всяка компания в интернет пространството вече е абсолютно задължително. Потребители се доверяват на интернет много повече, отколкото преди и обръщат огромно внимание на коментарите на хора, ползвали даден продукт или услуга.
Идео знае добре как да изгради добра репутация, как да рекламира, как да привлече нови фенове в страниците в социалните мрежи и как да наложи един бранд като лидер в мрежата.